Didi Kempot Tangise Ati Lirik MP3 Free Download

  • Lirik Jawa
  • 02 December 2015
  • 944,896x plays

Download Didi Kempot - Tangise Ati MP3 music file at 320kbps audio quality. Didi Kempot - Tangise Ati music file uploaded on 02 December 2015 by Lirik Jawa.

  • Play Mp3
  • Stop it

Didi Kempot Tangise Ati Lirik MP3 Songs Download

Didi Kempot - Tangise Ati

  • Lirik Jawa
  • 02 December 2015
  • 944,896x plays

Didi Kempot Tangise Ati

  • Kasih Sejati
  • 05 December 2011
  • 515,077x plays

Didi kempot Tangise ati

  • boyskalasan
  • 04 June 2009
  • 2,719,038x plays

Didi Kempot - Tangise Ati - Lagu Campursari Jawa - Plus di Deskripsi

  • Viko Jawa
  • 22 April 2020
  • 890x plays

TANGISE ATI - DIDI KEMPOT SIHO LIVE ACOUSTIC COVER

  • SIHO LIVE ACOUSTIC
  • 11 October 2020
  • 102,170x plays

Tangise Ati - Didi Kempot

  • CSR RECORD
  • 24 October 2017
  • 45,275x plays

Didi Kempot -Tangise Ati lirik

  • Seni Jathilan
  • 26 September 2020
  • 96x plays

Tangise Ati - Album Lawas Didi Kempot

  • Pendopo Simbah
  • 06 June 2020
  • 3,445x plays

Didi kempot Tangise ati KARAOKE By Saka

  • Saka Palwaguna
  • 02 January 2021
  • 4,793x plays

didi kempot tangise ati

  • k4r4nkb0l0nk
  • 04 March 2009
  • 10,188x plays

  • December
...

FULL ALBUM LAWAS DIDI KEMPOT

  • Cah SLAWI
  • 30 November 2019
...

  • December
...

Didi Kempot Aku Dudu Rojo

  • Lirik Jawa
  • 14 October 2014
aku pancen uwong sing tuno aksoro ora biso nulis ora biso moco nanging ati iki iseh duwe roso roso tresno koyo tumrape m ...

Didi Kempot Ikhlas

  • Lirik Jawa
  • 06 October 2014
trimo mundur timbang loro ati tak oyakko wong kono wis lali pancen wis nasibku iki nandur becik tukule kok dilarani trim ...

Didi Kempot Ketaman Asmara

  • Lirik Jawa
  • 03 October 2014
Saben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso turu Tansah kelingan sliramu Wong ayu kang dadi pepujanku Bingung rasane ...

Didi kempot Tangise ati

  • boyskalasan
  • 04 June 2009
...

Didi Kempot - Ojo Sujono Lirik

  • Lirik Jawa
  • 03 October 2015
Lirik Jawa Judul : Ojo Sujono Didi Kempot Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane Soko ati ra mung ono lambe Geni sing n ...

Didi Kempot Tendo Biru

  • Lirik Jawa
  • 08 October 2014
Kembang mayang sing ning ngisor tendo biru Ra tak nyono mantene jebul calonku Wong sing nyanding sliramu kudune aku Lung ...

Didi Kempot Lingso Tresno

  • Lirik Jawa
  • 08 October 2014
Sindhap sing ono rambutku iki Isih biso tak kramasi Nanging yen ngramasi loro ati Ora gampang koyo mijet wohing ranti L ...

Ojo Sujono - Didi Kempot

  • DASA STUDIO
  • 25 February 2016
Ojo Sujono dibawakan oleh Didi Kempot ...

Didi Kempot Cidro

  • Lirik Jawa
  • 01 October 2014
Wis sakmestine ati iki nelongso Wong sing tak tresnani mblenjani janji Opo ora eling naliko semono Kebak kembang wangi j ...

TANGISE ATI - DIDI KEMPOT SIHO LIVE ACOUSTIC COVER

  • SIHO LIVE ACOUSTIC
  • 29 September 2020
TANGISE ATI - DIDI KEMPOT || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) TANGISE ATI - DIDI KEMPOT || SIHO (LIVE ACOUSTIC COVER) TANGISE ...

Didi Kempot Karindangan Perawan Kalimantan

  • Lirik Jawa
  • 07 October 2014
Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu Kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan Wanita: Cempe ...

Didi Kempot - Terminal Tirtonadi

  • Lirik Jawa
  • 07 April 2014
Nalikane ing tirtonadi Ngenteni tekane bis wayah wengi Tanganmu tak kanthi Kowe ngucap janji Lungo mesti bali Rasane ng ...

Didi Kempot - Banyu Langit

  • Didi Kempot Official Channel
  • 11 June 2017
Didi Kempot - Banyu Langit [OFFICIAL] Title: Banyu Langit Artist: Didi Kempot Songwriter: Didi Kempot Record label: Sua ...

Didi Kempot Suket Teki Lirik

  • Lirik Jawa
  • 15 October 2016
Didi Kempot - Suket Teki Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali ...

Didi Kempot - Lingso Tresno

  • surgawi
  • 14 February 2008
Lyric/Composer:Didi Kempot Produksi:IMC Records Wong Cilacap ...

Didi kempot -Sewu Kuto

  • Lirik Jawa
  • 14 March 2014
Perawan Kalimantan : https://www.youtube.com/watch?v=Jla1kM90ZOk Stasiun Balapan : https://www.youtube.com/watch?v=xd8l_ ...

Didi Kempot -Tanjung Mas Tinggal Janji

  • Lirik Jawa
  • 15 March 2014
Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasa ...

Public Response On Didi Kempot Tangise Ati Lirik

Anif Bejo8 Months ago
Kelingan lungamu mergo ekonomi
Sumantri Blitar8 Months ago
Nuruti gegeyuhaning rono. Bukan gedang.
teguh iman wahyudy8 Months ago
Pas udan iki
Is Anek8 Months ago
saya sangat menyenangi 100 persen
muklas Konzlet8 Months ago
Tgl 30-12-2020 msih adakah yg dngerin lagu ini Mojokerto hadir bosQu.....
Chitra Juwita8 Months ago
Aku selalu menitik kan air mata ,kalau denger lagu ini .... Terbayang wajah pa'de Didi,Ya Allah tempatkan lah beliau disisi Mu ...di tempat yg Mulia.
muklas Konzlet8 Months ago
Jiwa premanku ambyaaaaar... Meronta- ronta Krungu lagu om didi kempot iki lagu opo somor kok jeruuu...ambles
Angga Hunting8 Months ago
Kowe lunggo tanpo kabarrr nganti sepreeeneee....😭😭😭😭
Emma Kosasih8 Months ago
Min..request lagu kembang kocapan dong
Cahyanti Cahyant8 Months ago
Dalem ne...😭😭😭😭

Top Music Downloads

Recently Download


Recently Searches


Public Response On Didi Kempot Tangise Ati Lirik

Anif Bejo8 Months ago
Kelingan lungamu mergo ekonomi
Sumantri Blitar8 Months ago
Nuruti gegeyuhaning rono. Bukan gedang.
teguh iman wahyudy8 Months ago
Pas udan iki
Is Anek8 Months ago
saya sangat menyenangi 100 persen
muklas Konzlet8 Months ago
Tgl 30-12-2020 msih adakah yg dngerin lagu ini Mojokerto hadir bosQu.....
Chitra Juwita8 Months ago
Aku selalu menitik kan air mata ,kalau denger lagu ini .... Terbayang wajah pa'de Didi,Ya Allah tempatkan lah beliau disisi Mu ...di tempat yg Mulia.
muklas Konzlet8 Months ago
Jiwa premanku ambyaaaaar... Meronta- ronta Krungu lagu om didi kempot iki lagu opo somor kok jeruuu...ambles
Angga Hunting8 Months ago
Kowe lunggo tanpo kabarrr nganti sepreeeneee....😭😭😭😭
Emma Kosasih8 Months ago
Min..request lagu kembang kocapan dong
Cahyanti Cahyant8 Months ago
Dalem ne...😭😭😭😭